Hotel Panorama

Prelog

Mikro vjenčanja

Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u životu i nema mladenaca kojima nije stalo da taj dan bude baš savršen. 2020. godina nam je svim pokazala kako se treba prilagoditi svakoj situaciji i potaknula maštu u mnogima od nas. Razna ograničenja i nametnute okolnosti ne moraju biti razlog za manju kreativnost, upravo suprotno.

U budučnosti možemo očekivati nove trendove u organizaciji vjenčanja, te vam hotel Panorama nudi upravo jedan od njih. Kako su vjenčanja vrlo osobna i ne postoji „model“ koji odgovara svima, tim hotela Panorama odlučio je mladencima ponuditi nešto novo, gdje će se detaljima i jedinstvenošću istaknuti i pomaknuti od klasike i već viđenog. Riječ je o raskošnim mikro vjenčanjima, predviđenim za manji broj ljudi, koja se baziraju na grupama od 25 do maksimalno 80 osoba.

Upravo ovakve manje svadbene svečanosti pružaju priliku mladencima bogatije i raskošnije vjenčanje, formalnog ili neformalnog oblika, uz tradicionalan ili moderan pristup. Ovako intimno druženje pruža uzvanicima kvalitetno provedeno vrijeme s mladencima, te je i to jedan od razloga sve veće popularnosti mikro vjenčanja. Hotel Panorama uz prepoznatljivu vrhunsku uslugu svog stručnog osoblja, nudi izbor menu-a u sljedovima , kao harmoniju okusa i mirisa, bečkog načina posluživanja, prilagođenih svim željama i potrebama mladenaca. Uvijek spremni za otkrivanje novih gastronomskih iskustava, posebno onih gdje se sljubljuju domaći proizvodi međimurskog težaka uz bogata vina ovog kraja.

Osim bogate gastronomske ponude, velik izbor vrhunskih međimurskih vina, kao i vina iz cjelokupne hrvatske, te uz ponešto i internacionalnih etiketa, uz sommeliera zavidnog znanja i sposobnosti, dio su ponude koju hotel Panorama pruža svojim gostima. Također, u suradnji s partnerima u ponudi je i raskošna dekoracija, pregršt zelenila i bogati aranžmani, koji su dio trenda koji će popratiti vjenčanja. S obzirom da se radnja odvija u hotelu, u mogučnosti smo ponuditi smještaj za sve uzvanike vjenčanja, dok je za mladence noćenje poklon hotela. Rezervirajte svoje vjenčanje na vrijeme i prepustite organizaciju ovom jedinstvenom timu.

© 2023 Hotel Panorama / DG Sport d.o.o. Sva prava pridržana. Politika privatnosti

Javite se

Adresa: Matije Gupca 102, 40323 Prelog
Telefon: +385 40 648 090
Mobitel: +385 98 463 527
Email: panorama@dg-sport.com

Što kažu gosti

★★★★★ — Odlično smo se proveli!

S poslovnim partnerima smo bili na konferenciji o Webfluence. Profesionalno, udobno i prije svega ukusno.

Marina J. — Ožujak 2020