Hotel Panorama

Prelog

Mikro vjenčanja

Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u životu i nema mladenaca kojima nije stalo da taj dan bude baš savršen. Prethodna iskustva s nametnutim ograničenjima pokazala su nam kako se treba prilagoditi svakoj situaciji i potaknula maštu u mnogima od nas, gdje smo naučili kako kod proslave u užem krugu nema razloga za manju kreativnost, upravo suprotno. Dobrodošli na raskošno mikro vjenčanje u našem restoranu s pogledom na Dravu ili na zatvorenoj ljetnoj terasi uz zalazak sunca!

S obzirom na nove trendove u organizaciji vjenčanja omogućujemo vam jedan od njih. Kako su vjenčanja vrlo osobna i ne postoji „model“ koji odgovara svima, hotel Panorama odlučio je mladencima ponuditi proslavu, gdje će se detaljima i jedinstvenošću istaknuti i pomaknuti od klasike i već viđenog. Riječ je o raskošnim mikro vjenčanjima, predviđenim za manji broj ljudi, koja se baziraju na grupama od 20 do maksimalno 70 osoba.

Upravo ovakve manje svadbene svečanosti pružaju priliku mladencima bogatije i raskošnije vjenčanje, formalnog ili neformalnog oblika, uz tradicionalan ili moderan pristup. Ovako intimno druženje pruža uzvanicima kvalitetno provedeno vrijeme s mladencima, te je i to jedan od razloga sve veće popularnosti mikro vjenčanja. Hotel Panorama uz prepoznatljivu vrhunsku uslugu svog stručnog osoblja, nudi izbor menu-a u sljedovima , kao harmoniju okusa i mirisa, bečkog načina posluživanja, prilagođenih svim željama i potrebama mladenaca. Uvijek spremni za otkrivanje novih gastronomskih iskustava, posebno onih gdje se sljubljuju domaći proizvodi međimurskog težaka uz vina ovog kraja.

Osim bogate gastronomske ponude, velik izbor vrhunskih međimurskih vina, kao i vina iz cjelokupne hrvatske, te uz ponešto i internacionalnih etiketa, u suradnji s partnerima u ponudi je i raskošna dekoracija, rasvjeta i efekti te bogati aranžmani, koji su dio trenda koji će popratiti vjenčanja. S obzirom da se radnja odvija u hotelu, u mogučnosti smo ponuditi smještaj za sve uzvanike vjenčanja, dok je za mladence noćenje poklon hotela. Rezervirajte svoje vjenčanje na vrijeme i prepustite organizaciju ovom jedinstvenom timu.
Potražite nas ovdje.

© 2023 Hotel Panorama / DG Sport d.o.o. Sva prava pridržana. Made with :) by BG Politika privatnosti

Javite se

Adresa: Matije Gupca 102, 40323 Prelog
Telefon: +385 40 648 090
Mobitel: +385 98 463 527
Email: panorama@dg-sport.com

Vrijeme u Prelogu

Obavještenje o neuspjehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed