Hotel Panorama

Prelog

S početkom ljeta

Početkom srpnja pripremamo pregršt događanja, dolaze nam sportašice cijele Hrvatske na izbor za Miss sporta koji će se održati u četvrtak 6., dok u petak 7.7. za vas pripremamo urbanu glazbenu poslasticu 7. Riverside Prelog nakon kojeg u subotu sljedi već legendarni amaterski malonogometni turnir MED FIRMAMA 2023.

Ne propustite odličan mali nogomet na trenima DG Sporta na kojem ni ove godine neće nedostajati popratnih sadržaja, animacije i zabave van nogometnog terena. Uz nogometni turnir održat će se i ove otvoreni odbojkaški turnir na pijesku. Turnir će se održati u jednoj kategoriji – sve moguće kombinacije 2:2 (MEN, WOMEN, MIX). Kotizacija iznosi 15 eura po osobi, a u cijenu kotizacije ulaže dvije točene Žuje od 0,3 dcl, a za dobru atmosferu pobrinuti će se Dj & Mc Nikola Balent.

Za prijavu se javite na mail voditelj@dg-sport.com

11. amaterski malonogometni turnir “Ožujsko med firmama 2023.”, održat će se, u organizaciji Sportske Udruge STARS i DG Sporta, u subotu, 8. srpnja 2023. godine od 13 sati na terenima rekreacijskog centra DG Sport u Prelogu. Niz sjajnih majstora nogometne igre branit će ovog puta, umjesto boja svojih klubova, boje tvrtki u kojima rade.

© 2024 Hotel Panorama / DG Sport d.o.o. Sva prava pridržana. Made with :) by BG Politika privatnosti

Javite se

Adresa: Matije Gupca 102, 40323 Prelog
Telefon: +385 40 648 090
Mobitel: +385 98 463 527
Email: panorama@dg-sport.com

Vrijeme u Prelogu

Obavještenje o neuspjehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed