Hotel Panorama

Prelog

Sportski tereni

Sportska ponuda hotela Panorama sastoji se od ukupno osma sportskih terna i to 5 vanjskih terena pogodnih za bavljenje sportovima kao što su tenis, nogomet, odbojka i badminton te tri unutarnja sportska terena za nogomet, rukomet, badminton i penjanje.

Cjenik korištenja sportskih pronađite ovdje.


Tenis u balonu

U zimskim mjesecima tenis je moguće igrati u periodu od 1.11. do 31.3. u balonu. Dvostjenski balon se prostire iznad dva terena.


Tenis igralište

U sklopu SRC DG Sport moguće je igrati tenis na dva tenis terena. Teniski tereni sportskog centra su idealni za trening profesionalaca i rekreativaca kao i za održavanje teniskih turnira. Na svim terenima je podloga umjetna trava s kvarcnim pijeskom.

Odlična drenaža terena i propusnost umjetne trave omogućavaju igranje odmah nakon kiše, a odbijanje loptice je kao na zemljanim terenima.


Odbojka na pijesku

Naše igrališta za odbojku na pijesku standardnih dimenzija savršeno je za uživanje i natjecanja u ovom atraktivnom sportu.


Mali nogomet na umjetnoj travi 40×20

Nogometni tereni sportskog centra vrhunske su kvalitete i profesionalno održavani tijekom cijele godine. Tako da se tereni koriste kroz cijelu godinu. Veliko igralište na umjetnoj travi dimenzija 60x40m.

Optimalni broj igrača u jednoj ekipi je 7+1. Unutar velikog igrališta nudimo mogućnost najma tri terena dimenzija 40x20m.


Nogomet na umjetnoj travi 60×40

Nogometni tereni sportskog centra vrhunske su kvalitete i profesionalno održavani tijekom cijele godine. Tako da se tereni koriste kroz cijelu godinu. Veliko igralište na umjetnoj travi dimenzija 60x40m.

Optimalni broj igrača u jednoj ekipi je 7+1. Unutar velikog igrališta nudimo mogućnost najma tri terena dimenzija 40x20m.


Sportska dvorana

Dva terena dimenzija 40 x20m dvorane SRC DG Sport omogućuju trening bez obzira na vremenske uvjete kako za profesionalne sportaše tako i za rekreativce.

Conipur licencirana i atestirana podloga od strane svjetskih federacija: IAAF, FIBA, IHF i ITF, DIN, ASTM i CEN; pogodna je za mali nogomet, košarku, badminton, odbojku i rukomet.


Badminton

U sklopu jednog igrališta u dvorani DG Sport nalazi se 5 badminton igrališta.

Badminton je u svijetu drugi najpopularniji sport, odmah poslije nogometa. Osim popularnosti badminton je najbrži sport koji se igra reketima – najveća službeno izmjerena brzina loptice iznosila je čak 332 km/h.

Sve što vam je potrebno za badminton su dvoje rekete i loptica, tako da je i cijenom badminton dostupan svima.


Penjanje

Pozivamo vas da isprobate vaše penjačke sposobnosti na novo otvorenoj stijeni za penjanje u DG Sportu u Prelogu.

Penjanje je vještina koja postoji od kad postoji i ljudska vrsta. U zadnjih nekoliko desetljeća se formira kao moderan sport iako ga većina zaljubljenika koji se njime bave radije naziva stilom života.

To je aktivnost koja teži savršeno usklađenim fizičkim ali i mentalnim sposobnostima, koja se odvija u dvorani ali i u prirodi, koja je idealna svakodnevna aktivnost za djecu i starije, za rekreativce i profesionalce, za ovisnike o adrenalinu ali i one kojima do adrenalina uopće nije stalo.

Penjanje je u biti druga riječ za slobodu i zato se onima koji se u njemu nađu zauvijek uvuče pod kožu i postaje vječna strast.


© 2022 Hotel Panorama / DG Sport d.o.o. Sva prava pridržana. Politika privatnosti

Javite se

Adresa: Matije Gupca 102, 40323 Prelog
Telefon: +385 40 648 090
Mobitel: +385 98 463 527
Email: panorama@dg-sport.com

Što kažu gosti

★★★★★ — Odlično smo se proveli!

S poslovnim partnerima smo bili na konferenciji o Webfluence. Profesionalno, udobno i prije svega ukusno.

Marina J. — Ožujak 2020