Hotel Panorama

Prelog

Wings for Life WR Prelog

Na linku WTF Events osvrt na Preloški Wings for Life World Run održan 7.5.2023. i start.

Bliži se 7. svibanj, kad će cijeli svijet još jednom točno u 13 sati jurnuti prema boljoj budućnosti, ujedinjeni u želji učiniti ozljede leđne moždine izlječivima.

Wings for Life World Run ponovno će prve svibanjske nedjelje biti središnji humanitarno-sportski događaj u našoj zemlji, ali i diljem svijeta. Na utrci je već dosad nastupilo više od milijun natjecatelja na šest različitih kontinenata, a zajedno smo uspjeli pretrčati nevjerojatnih 10 milijuna kilometara.

Jubilarno deseto izdanje koje se približava definitivno će biti pravi spektakl. To posebno vrijedi za Zadar, gdje će šest i pol tisuća sudionika velikog srca još jednom stvoriti atmosferu za pamćenje i poslati prekrasnu razglednicu naše zemlje u cijeli svijet.

Zadarski Wings for Life World Run po običaju je unaprijed rasprodan, ali to ne znači da se više ne možeš prijaviti za utrku i pridružiti nam se na službenom Wings for Life World Run – App Run Prelog. Dapače, još se uvijek stigneš uključiti i postići sjajne rezultate uz pomoć mobilne aplikacije nekim svojim stazama ili na već dobro vam poznatoj lokaciji polarne lige BK Prelog što može biti izuzetno zabavno i uzbudljivo iskustvo, a svakako je korak za sve buduće korake i nada da će ozljede leđne moždine postati stvar prošlosti.

Linkovi za prijavu na Wings for Life World Run Prelog ili na FB event sa više informacija za službeni Wings for Life World Run – App Run PRELOG

© 2023 Hotel Panorama / DG Sport d.o.o. Sva prava pridržana. Made with :) by BG Politika privatnosti

Javite se

Adresa: Matije Gupca 102, 40323 Prelog
Telefon: +385 40 648 090
Mobitel: +385 98 463 527
Email: panorama@dg-sport.com

Vrijeme u Prelogu

Obavještenje o neuspjehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed