Hotel Panorama

Prelog

Wings for Life WR Prelog 2024.

Wings for Life World Run ponovno će prve svibanjske nedjelje biti središnji humanitarno-sportski događaj u našoj zemlji, ali i diljem svijeta. Na utrci je već dosad nastupilo više od milijun natjecatelja na šest različitih kontinenata, a zajedno smo uspjeli pretrčati nevjerojatnih 10 milijuna kilometara.

Jubilarno deseto izdanje koje se približava definitivno će biti pravi spektakl. To posebno vrijedi za Zadar, gdje će šest i pol tisuća sudionika velikog srca još jednom stvoriti atmosferu za pamćenje i poslati prekrasnu razglednicu naše zemlje u cijeli svijet.

Wings for Life World Run je globalna utrka koja okuplja trkače i trkačice diljem svijeta. Nema cilja do kojeg stižeš, već trčiš dok te virtualno presretačko vozilo ne dostigne. U tom trenutku se bilježi tvoj rezultat i utrci dolazi kraj!

Cijeli svijet kreće u isto vrijeme, trčiš kao i milijuni diljem svijeta, a sve to za plemeniti cilj. 100% startnine bit će izravno utrošeno na istraživanja kojima je cilj pronaći lijek za ozljede leđne moždine.
Po drugi puta, a u svojoj 10. godini, 5. svibnja 2024. u 13:00 sati, Wings for Life World Run natjecatelji mogu trčati virtualno u Prelogu!

Pozovi frendove, preuzmi APP i prijavi se i potrči s nama i s milijunima globalno!

Linkovi za prijavu na Wings for Life World Run Prelog ili na FB event sa više informacija za službeni Wings for Life World Run – App Run PRELOG

Na linku WTF Events osvrt na Preloški Wings for Life World Run održan 7.5.2023., start i facebook galeriju.

© 2024 Hotel Panorama / DG Sport d.o.o. Sva prava pridržana. Made with :) by BG Politika privatnosti

Javite se

Adresa: Matije Gupca 102, 40323 Prelog
Telefon: +385 40 648 090
Mobitel: +385 98 463 527
Email: panorama@dg-sport.com

Vrijeme u Prelogu

Obavještenje o neuspjehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed